Matte JÄTTE stolt över Eziva!

I morse när matte klev upp så sa jag gomorron åt matte men orkade inte kliva upp, klockan var ju bara 8. Jag låg i min korg som jag brukar, raklång upp å ner. Tittade med ena ögat när hon kokade kaffe, efter kaffet var det dags att riva igång. Följde matte ner när hon skulle duscha, självklart la jag mig tillrätta i soffan. Matte klar och jag åkte ner med buller och bång!!!  Som straff hjälpte jag till med att klä på henne. Dra i byxbenen, strumporna och hoppa efter tröjan, skällde så klart. Det var droppen för matte.
- Husse sover!!!!!!!

Då vart det mat och ut, matte i taxikläder så jag passade på att vara extra galen. Hoppade och slet i byxbenen när hon gick, hon släppte mig en stund men med koppel. Gissa vad jag passade på att göra då?? In på dagiset såklart, inte populärt :-(  En dagisfröken fick fast mig och gav mig tillbaka till matte som hade mungiporna neråt..

Väl hemma fick jag risen fnatt gånger, ja så långt kan matte inte räkna. Men jag passade på att möblera om i kök, kontor, hall och inglasning. Husse kliver upp helt nyvaken.
- Vad sysslar ni med, frågar han
- Vi!!!!!! utbrister matte
Och jag tar sats igen, husse tittar först på mig och sen på matte 
- Vad det är frågan om?
- Ja du, det du ser är en Riesenschnauzer. Hon heter Eziva och den riesenschnausern är halva din :-) Men jag kan trösta dig med att jag har plockat upp ett revbensspjäll i bajspåsen nu på morronen.
- Ja det var väl förväl att den kom ut!
Jag fortsätter att stöka runt och matte tycker att jag åtminståne kunde sluta skälla!

Matte drog iväg och jag körde lite med husse, han ville städa lite å sånt. Men valde att gå ut och köra lite sök, trötta ut mig heter det på svenska. Jag var duktig men har lovat matte att vara lite så busig med husse åxå, och det höll jag. Husse började jobba och matte kom hem efter en stund och till middag vart det Mc. D sen till farmor och farfar med massa papper, lite godis från godisförådet.

Middag på Mc. D under bordet!


Sen kaffe på shell och här sitter jag, hallå! Ser ni mig?


Jättetråkigt!


Börjar gräva!


Blir tillsagd!


Jag skiter i det och fortsätter!


Jaja...  Jag slutar!!!!!!


Husse fick en körning, dom måste kolla vad det är. Vad gör lilla jag då?

Fortsätteratt gräva såklart :-)


Husse åker och vi drar oss hemåt, om jag har skitat ner bilen så tar ni fel. Det är den där himla jorden på shells fel!! Och trött vart jag.

Se själva!


Vi städade bilen och sen for vi och hämtade mormor, ni vet blommorna i stugan behöver tillsyn. Vart så glad att se henne men fick inte hoppa fram. Väl framme i stugan gick mormor åt ett håll och matte åt ett annat, jag blev kvar i bilen! Sen när matte kom tillbaka släppte hon mig fri, jag måste bara hitta mormor som jag inte träffat på över en vecka. Åhhh... Där är du och jag pinkade ner halva altanen, så glad vart jag och mormor också! (men hon pinkade inte)

Törstig!


Måste kolla vad fiskarna sysslar med!


Mormor öppnade ett skåp, kolla läget!


Aha... Bra att veta var man ska tigga i stugan!


Sen körde mormor några sök med mig.
- Vad duktig hon är, får vi höra

Sitt, stanna!


Söker!


Finner!


När mormor var klar med blommorna tog matte med mig på en liten prommis, i koppel? Efter ca 50 meter började det lukta nåt. Jag följde den lukten och gissa vad jag hittar mitt i skogen? Min upphittade skumgummiboll?! Matte skrek av glädje och vi busade, bar stolt tillbaka min boll till bilen.
- Hittade hon bollen, utbrister mormor och blir jätteglad.
Vi åkte hemmåt och nu är det dags för välling,  kvällspink och John Blund

Här har ni min pussegoa mun :-) 


Natti natti /E


Kommentarer
Postat av: Fenja

Hej tjejen

Kul att kolla in din blogg. Inte dåligt vad bus du hittar på. Jag tror jag måste komma upp och hålla lite koll på dig (och se till at din husse och matte inte glömmer mig). Kan du boka in 25 juni - 2 juli??? Jag tror att jag ska få ihop det så iallafall. Be din matte att ringa min matte så får de bestämma och klara upp det praktiska.



Puss och Bus från Häxan surtant FENJA

2009-06-17 @ 00:26:16
Postat av: Anette

Bra att du håller igång husse och matte!

Det är inte bra för dom att slöa till för mycket.

Du får alltså inte längre plats i korgstolen och får inte ligga i soffan - var har dom tänkt att du ska vara?

På golvet eller??

Klart du ska få ligga var du vill!

Vad bra att det där revbenet kom ut förresten.

Var rädd om dig.

Kram Anette

2009-06-18 @ 07:29:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0