Eziva har stora problem!

Jag kan ju börja med att berätta om mitt problem! Det är så att jag har en favoritfotölj på inglasningen, men den börjar bli lite, lite liten. Eller det är nog jag som blir "lite" större, jag vill så gärna ligga i den men det blir svårare för varje dag!

Hur gör jag nu?


Med lite stök och bök så knövlade jag ihop mig, risen som jag är!


Igår morse på prommisen busade vi på som vanligt och efter jag bajsat gick husse med den till sopkorgen, jag undrade förstås varför han lämnade oss!

Studerar var husse tar vägen!


Han var borta hela 40 sekunder!!!


Sen ska vi på lite kul, bla till farmor och farfar. Husse gick och hämtade mattes bil i garaget, jag vaktade farmors pelargonior.

Blommvakt!


Innan vi gick å sova igår var det lite livat i min mun, jag kan låta också. Lillhusse kom och busade med mig, han började med att tejpa munnen, det vart lite djupare tonläge då. Sen kollade han hur mycke jag klarar av som blidhund. En Riesenschnauzer pallar allt!

Mummel!


Ögonen!


Och lite bus!


Idag är det en fixaiordningdatordag! Det innebär en långprommenad till elgiganten, inköp av extern hårddisk för att rädda alla Ezivabilder. På vägen dit träffade vi Dakars husses jobbarkompis med hans två hundar, en jättegammal som inte tyckte att jag var ett skvatt intressant. Bara jobbig! Vi prommenerade vidare och jag var ganska så tokig hela vägen, när jag är på det humöret så låter matte mig vara. Det blir bara stora konflikter som kanske inte går att lösa!
På vägen dit stod det ett par utlänningar och tvättade bilen i ett bussgarage, det hade blåst ut en rosa trasa som jag genast sög tag i. Förstår inte alla språk och dialekter men jag med trasan i mun och svansen på topp gick mot allt kacklande, matte fick mig att ge tillbaka den rosa trasan. Jag hittade även en disktrasa som var rolig och hängde med en bra bit, som sagt så måste jag hela tiden bära!

Kul disktrasa! (rosa)


Sen var det vatten på en stor lång plåtbit, var tvungen att prova gå på den och fick i mig en slurk vatten!


Väl framme försvann husse in på giganten!


Sen fika på Shell!


Vatten ur mugg funkar också!


Eziva i profil!


Det vart en tupplur när vi kom hem!


Sover som en stock!


Mat och datorfix, sen till farmor och farfar. Jag tigger!!!! Vet exakt var jag ska gå!


Sen lite svammel med farfar!


Sen mötte vi en kollega till matte och husse på shell, tjatade ett tag. Jag lekte då med Monas lilla flicka och var bara supernöjd! Sen kom Tony en sväng, svansen gick som en propeller. Hem och  väcka husse tyckte jag, jag puffade upp sovrumsdörren och hoppade upp med framtassarna vid huvudet. Då undrar ni vad jag gjorde sen!? Skällde såklart, hehe... i husses öra :-) Han bara vände på sig, något sur. Matte kom och hämtade mig, också sur. -Husse ska jobba hela natten och behöver sova! Gick till parken efter välling, busade och husse kom också. Bita pinne är jag specialist på.

Eziva vill inte släppa pinne, inte hem heller för den delen!


Till alla glada en blöt puss /E


Kommentarer
Postat av: Catharina

Åhh vad fina bilder och bra/roligt skrivet..

Ja du Eziva nu börjar du bli ganska stor och snart är du vuxen, tiden går fort när man har roligt. ;)

2009-06-11 @ 08:53:11
URL: http://www.cataroten.zoomin.se
Postat av: Anette

Du blir ju bara sötare och sötare!!

Beträffande din fåtölj så hoppas jag att din matte och husse inser att dom givetvis måste skaffa en större så att du får plats!

Kram Anette

2009-06-11 @ 14:13:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0