Matte svettas :-)

Första natten i mitt nya hem har bara gått bra, väckte husse 01.30 för lite pink 3 trappor ner på gården. Matte fick sova till 07.00, men efter mat  och bus i snön valde vi att sova ett par timmar till. När väl alla vakna å pigga packade vi ryggan och for ner på isen, man kan kalla det picknick. Jag visste min plats i bilen och gjorde matte å husse stolt.
Busade i snön


Efter lite bus i solen vart jag så trött att jag vilade en stund



När jag vaknade hade lillmatte kommit, hon tycker att jag sover mycke. Det gör jag ochså, annars orkar jag inte reta matte å husse. Men när jag vaknade var det dags för min picknickstund, mat..



Att ligga och äta fungerar bara bra. Dags med bus igen och vi började bege oss hemmåt, husse måste jobba en stund.



När vi kom hem var jag så himla trött att jag somnade, jag sov ett par timmar. Lillhusse busade med mig och jag testar hur mycke jag kan lura han, men han är hård med mig... Husse har börjat med något konstigt ord "sitt" jag får ingen mat förren jag sitter, det är bäst att sitta på en gång för att få maten. Jag älskar mat, så ett skall hinner jag med innan matskålen hamnar på golvet. Men jag sitter, tänk hur mycke beröm man får för en sån liten sak som att sitta..!

Efter maten gick matte å jag med husse till jobbet men vi mötte Chili på bakgården, min polare. Ett kul återseende!

Kompisen Chili


Efter lite bus med honom var det dags att leka med matte en stund. Det innebär att jag var tvungen att gå i dom där gallertrapporna igen, men det är bara kul för matte blir så där glad på mig. Gick hem och jag passade på att leva rövare för alla mina syskon.. Jag retade matte till max, hon fick inte göra dom sysslor hon borde ha gjort idag. Jag hörde att hon pratade i telefon med husse, vet ni vad hon sa?? Att jag borde heta Svarta Satan istället för Eziva, kan ni förtså var det kommer ifrån. Jag gör mitt bästa för att hinna tugga på så mycke som möjligt och skälla åt alla stora speglar där det finns en Eziva till som är lika busig som jag.

Nu är det dags för välling och kvällrace ute, sov sött å vi hörs /Eziva (inte Svarta Satan)

Kommentarer
Postat av: Anette och Stefan

Hej!

Vilka fina bilder och vad kul att läsa om Eziva!

Ska bli kul att följa henne!

Hälsningar Anette, Stefan och pappa Loke

Postat av: Matilda & Ciara

Hej!

Roligt att få läsa lite blogg från halvsyrran, då Carlshill's Ciara bor här nere hos mig i Norrköping. =) Härlig tid det där med de små svarta marodörerna, helt orädda och gaddar från helvetet. ;) Ska försöka fortsätta att kolla in bloggen och se vad ni hittar på för galenskaper. =)



Mvh Matilda & Ciara

2009-04-15 @ 20:12:27
URL: http://www.wobbla.se/ciara/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0