Till minne av Eziva

Alla ni som troget följt Ezivas blogg vill vi, husse och matte berätta att hon fick somna in den 4 Januari -2013
 
Vi var lite förberedda på att det skulle ske eftersom hon vart snabbt sämre sista månaderna, hon har varit en trogen kompis i alla lägen och levde för att leva sitt liv med en sån glädje som inte alla skulle klara av att göra med den fruktansvärda smärta hon måste haft. Utan att visa och tala om det för oss!
 
Det började med att hösten -2012 fick kraftigare epelepsianfall och hade inte någon kraft i bakbenen, Jag och Lasse beslöt oss för att byta veterinär och for till Öjebyns Djursjukhus. Dom tog alla möjliga prover, det vart ökad dos för EP, smärtstillande för bakbenen och medecin för skellettet mm.
 
Vet ville att vi skulle göra en grundlig undersökning på rygg och höfter efter julhelgerna, vi bokade tid till den 4 Januari. Väl där var det svårt att ta in allt vet sa och hon fick lugnande inför röntgen. När bilderna var klara fick vi komma in i deras fika rum där dom hade en JÄTTESTOR tv, det visade sig att ena höften var så långt ifrån på plats som den borde vara. Sen upptäcktes det att svanskotan var två kotor!!
 
Detta innebar att det var medfött och har orskat en fel belastning på henne sen valp/unghund. Vet berättade att hon aldrig sett en sån sjuk som hon igentligen var hade en sån livsglädje. Hon stegade in på Öjebyns Djursjukhus som om hon ägde det och pressenterade sig som en prinssessa. Hon tog emot alla med hela sitt hjärta och talade om deras plats, hon vart accepterad och uppskattad av personal, alla möjliga djur, hussar och mattar.
 
Beslutet att låta Eziva somna in var inte svårt men fruktansvärt jobbigt, hon var lugn och fridfull.
 
Alla tankar åt Eziva, ha kul i hundhimlen
 
Älskar dig /Matte och husse
 
 
 

RSS 2.0