Vet besök!

Kan börja med att visa olika slappna av stilar!

1


2


3


4


5


Jag har även fått nå himla tosser jag ska ha på mig?


Lite skrattretande är det ju, matte å husse tror att jag sak hålla mina tassar i backen!!! Det kan dom glömma :-)
I lördags hade matte middagsgäster, Berra och hans kära Anneli var på besök. Att dom är hundvän var inget nytt, men att charma lite extra skadar aldrig.

Bernt dricket likör å jag får en apelsin!


Se vad goa apelsiner jag fick!


Anneli bjöd på salta pinnar :-)


Det vart en lyckad kväll för min del, E är ganska omtyckt trots att jag pratar "lite" för mycke.
Imorse stapplade matte upp på sina stela ben före F-N, jag ligger å tittar på henne med trötta ögon. Men hon börjar göra iordning mat åt mig, tror inte mina ögon! Hon säger
- Morron min sessa, idag får du bara några kulor till frukost. Du ska sova sött hos vet idag och då kan du börja må illa om du har mat i magen.
Jag åt och fick pinka, sen sov vi en stund till...

Jag och husse var sen en prommis i skogen när vi alla kvicknat till. Normalt äter jag vid 9- halv 10, sen prommis. Nu vart det mat halv 6 och prommis 9. Konstig morgon!?

Klockan tickade iväg och det bar iväg till vet, klev in och tog över ledarskapet av alla andra hundar. Men jag höll igen truten, tro det eller ej men det gjorde jag. Sen fick vi komma in på ett rum, vet Laura lyssnade på mitt hjärta å lite andra saker. sen kom den där sprutan som gör att man bara somnar... Jag flyttades till röntgen, matte satte sig på röntgensängen och jag hoppade upp bredvid henne. Jag somnade.... Helt fantastiskt vad jag skötte mig medans Sanna fotade höfter och armbågar :-)

När allt var klart fick jag en vaknauppspruta, när husse började sätta på sig sin jacka vaknade jag som en blixt. Att lämna mig här idag kunde dom glömma..

Ja, husse, Laura å en spruta i nacken!


Snarkar in!


Sover sött!


Husse tycker synd om jag!


Fotografering!


Väl hemma så sover jag, på måndag får jag veta hur jag ser ut i mina höfter och armbågar. Spännande, men matte har aldrig varit så nervös över sina tidigare vovvar som hon är nu... Jag har ju inga problen , vad är då problemet?

Matte har beställt -4 grader och sol på lördag då husse är lite ledig, en sista picknick innan mattes operation. Hon lär inte kunna vara med resten av den här våren, vi håller tassar och tummar att vädergudarna lyssnar.

Lätt groggy fortfarande ska jag å matte gå ut och möta upp husse som slutat jobba.

Puss å kram från en halvfull E




PS. På väg från vet såg jag ut så här, spännde upp ögonen för lite fokus på hemresan!








RSS 2.0